måndag 17 augusti 2009

Just det.....

Btw.... Jag raderade en elak kommentar innan. Ni som inte kan läsa min blogg utan att ni måste skriva något taskigt, var vänliga och inte läs och skriv inga kommentarer. Håll det för er själva! Vad är det för mening med att skriva nåt taskigt och sen vara anonym? Det är jättefegt! Särskilt som jag har en väldigt öppen blogg och skriver verkligen mycket om mig själv så vill jag inte ha sådana taskiga kommentarer!

Bort!

/Mindy

6 kommentarer:

Sanna sa...

Hej, bra att du raderade den, men jag håller inte med om att du är öppen i din blogg.. Du upplevde något otäckt tidigare men det skriver du inte om, det är nog många som läser din blogg och många som skulle vara hjälpta av att läsa om dina dåliga erfarenheter också. Samt att du kanske mer ofta svarar på kommentarer vore nog ett lyft för din blogg och dess läsare :)

keep it up :)

Mindy sa...

Hej!
Ja det har du rätt i, att jag kanske "borde" skriva om det otäcka jag varit med om. Jag är kluven där, samtidigt som jag ger hintar i bloggen vill jag inte skriva om det. det jag ville uppmärksamma var att jag inte skulle orka skriva som vanligt och att jag var ledsen och inte mådde så bra. Det jag var med om är verkligen något jag inte vill prata om, inte med någon.. Jag tänker inte ens på mig då det orsakar sprickor i mig..
Så med just det vill jag inte skriva. Men det andra får ni ta del av!

Mindy sa...

På *det ska det så och inte på mig som jag råkade skriva!

Anonym sa...

Man måste lära sig ta kritik med. Vilket kan svida och göra ont många gånger. Det finns kanske ingen av dinna vänner som vågar säga till dig att du är för mycket ibland,på grund av att dom tror att du ska deppa ihop.Men det hade kanske hjälpt dig istället vem vet.

Mindy sa...

Alltså vad grundar du din kritik ifrån? Detta är min blogg, jag skriver exakt vad jag vill, passar det inte så läs inte! Och, jag håller fast vid att det är fegt att vara anonym, ska du kommentera så våga använda ditt namn!

Anonym sa...

Jag vet att det är din blogg. Och vad jag vet får man lov att kommentera bloggen. Eller hur? Kritiken grundar jag på vad jag har läst vad du skriver.Du får gärna tycka att jag är feg som inte säger mitt namn vem bryr sig sig mer än du.