lördag 16 februari 2008

And now the tears started to fall down on my face again..


Ska sluta gnälla nu. Som någon sa, någon gång, någonstans: "Man får det man förtjänar"....

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet inte riktigt vad det handlar om, men vem vet,kanske får jag veta...
I alla fall så tror jag inte alltid på "att man får det man förtjänar". Livet är ibland piss, vad man än gör, och hur bra gärningar man än utför. Det finns ingen diret rättvisa, livet är inte rättvist, inta alltid i alla fall. Jag hoppas att du fortsätter kämpa och inte ger upp.
För jag vet att du klarat det förr.
Ett exempel. Du kunde inte gå när du var liten. Du ramlade och ramlade och ramlade... Men gång på gång reste du dig upp igen för att till slut lyckas ta de där första riktiga kliven. De där tio första kliven som till slut ledde fram till att du kunde gå och gå hur länge och var du vill...
Det jag försöker säga är, om du bara orkar kämpa nu och försöka på nytt... Beroende på vad det gäller så kanske på annat håll!?
Och så ska du se, att en dag så kommer du lyckas, du kommer stå där som segrare. Du kommer känna dig oövervinnlig, precis som första gången du lyckades cykla helt själv utan att pappa/mamma sprang bakom och höll i en pinne som satt fast i cykeln.
Du kommer känna dig så stolt och du kommer vara glad att du fortsatte kämpa och du kommer aldrig att ångra dig.

Ibland känns det som om man bara vill ge upp och inte kämpa mer. Men tänk då på hur kul, bra och skönt allt känns när det verkligen är bra. Den känslan är så underbar att man kan vara beredd att gå över lik för att uppleva. Men känns det som om orken är slut så sök dig (precis som jag sa innan) till nära och kära, bra vänner och försök ha roligt genom att göra något med folk du tycker om som kanske kan få dig att glömma bekymmerna för ett tag, så du får nya krafter, krafter att "fighta" med!
Även om jag inte känner dig något nämnvärt så vet jag att du inte är en person som ger upp, det vägrar jag tro. Jag vill tro att du är en "krigare" som är redo att stå upp och slåss mot det onda för att en vacker dag kunna segra och stå där nöjd och glad.
Ibland kan det hända snabbt och ibland tar det längre tid. Men tappa inte hoppet, för det finns där, framför dig, någonstans....
Jag tror på dig och jag vet att det är många fler som gör det. När du känner dig osäker, så vänd dig om och du får se hur många som egentligen står bakom och stöttar dig....
Kepp on going ´til it all flowing


(detta blev ett ganska långt meddelande känner jag, så där är säkert ett och annat stavfel, hoppas du har överseende med det!)

Mindy sa...

Wow.. Tack!

Vem är du?

Anonym sa...

Ingen fara!

Du kommer få veta vem jag är, snart (kanske) men inte riktigt än! *ler*

Mindy sa...

Inga kansken här inte, tell me as soon as possible :)

Anonym sa...

det borde stå på "om mig":

"Snäll, ball & glad
och alldeles underbar" för det rimmar typ

Mindy sa...

Well, hehe, visst rimmar det! ;)

Anonym sa...

Haha. Okej då! Inga kanske! Men på din blogg så är jag "one". Jag ska berätta för dig vem jag är... Soon...
Den som väntar på något (gott) väntar aldrig för länge.. Eller!? (A) Haha...