söndag 12 oktober 2008

Göteborg i bilder

Vårat hotellrum på Scandic Rubinen


Alla hotellrum hade varsin skylt utanför med ett ord, detta var våran. Vi lade ned så mycket energi på att fota skylten att bilden måste läggas upp

Vi fikade på Tugga inne i Nordstan efter nån timmes shopping

Två knäppisar åker spårvagn

Utsikten från hotellrummet över Kungsportsaveny(e)n

Där var lite bilder från Göteborg. På vägen upp så stannade vi på Freeport för femton minuters shopping. Stackars Martin som ville dit, det var bara jag som hann köpa två t-shirts på Fornarina och en bok innan dem stängde. På fredagskvällen när vi kom dit gick vi ut och åt middag på en restaurang som heter La Gondola, en italiensk som ni kanske hör på namnet. Innan och efter restaurangbesöket badade vi badkar med massa bubblor på hotellrummet :) På lördagen gick vi upp i hyffsad tid för att äta frukost och sedan ge oss ut på en shoppingtur på Avenyn och sen inne på Nordstan. Det var mysigt och kul. Tycker att alla Göteborgare är så himla trevliga!

Vi åkte hem vid sextiden och var väl hemma ca. nio, halv tio, minns inte riktigt. Då badade vi igen, gissa hur rena vi inte var då?!

Jahapp, nu var denna mysiga helg över och nu åter till skola och mer allvarlighet. Men jag är glad ändå :) Ska skriva mer temainlägg framöver tror jag. Eller nåt annorlunda iaf. Innan hade jag ju mattips, träningstips och skönhetsknep samt lite kärleksrådgivning här i bloggen så ska börja med något igen snart framöver, håll utkik!

/Mindy


Inga kommentarer: