lördag 4 juli 2009

Vakter, kan ni inte bara sköta erat arbete rätt?

Har grillat texmexhamburgare till middag idag vilket var riktigt gott. Har spelat maxi yatzi, backgammon och basket också.

På basketplanen kom det fram en vakt som sa till oss att vi inte fick vara där och spela eftersom det är skolans egendom. Vi bara "ja ok" och drog oss bortåt. Sedan frågade han vad de andra vakterna sagt som sett andra/oss på skolgårdar innan och vi sa att det inte varit något större problem innan. Då var det helt plötsligt okej att vi var där. Lam vakt! Ha en egen vilja människa. Gör ditt yrke. Men ja, helt rätt av dig att inte köra bort oss, vi var inte klara med våran runda av 21 ;) Dubbelmoral på hög nivå! Nej men serry (seriöst för er som inte kör med förkortningsspråk), så ska man väl utföra sitt jobb rätt och inte vara lam? Särskilt som vakt borde man visa vart skåpet ska stå utan att bli lika svinig som vakterna utanför uteställen. De kan vara så förbaskat maktmissbrukande att det inte finns!

Säger som jag alltid säger, eller skriver i detta fallet men det är mindre viktigt, att vakter vid uteställen är sådana som misslyckats med att bli poliser och nu tar de ut sin ilska på oftast snälla utefolk. Jag har fått mina utskällningar och då har jag minsann inte gjort något fel! Jädra pissvakter rent ut sagt!

/Mindy

Inga kommentarer: